Elismerés a svábfalvi körjegyzőség asszonyainak és leányainak. A Főispán Levele. Nagyságos Teichner Izidorné urnőnek Svábfalva.
Redakcia novín zverejnila ďakovný pochvalný list spišského župana pre pracovníčky obvodného notariátu v Švábovciach (Svábfalva), v ktorom ich vyzdvihuje za zásielku spodného prádla, uterákov a vreckoviek na úrad pre vojnovú pomoc pre potreby vojakov rak.-uh. armády. Zvlášť vyzdvihuje manželku Izidora Teichnera za propagáciu tejto myšlienky a značný podiel na práci.