Scholtz Dezső
Noviny Szepesi Lapok dostali správu od nadporučíka Dezidera (Dezső) Scholtza, že kapitán Szathmári, poručík Kulizsák a on sú v poriadku. Na domáce správy sú zvedaví aj na bojisku, preto si objednali odber novín.