A cs. és kir. hadügyminiszterium 20. számu veszteséglajstromában a 85-ik gyalogezredből szerepelnek:
V zozname strát č. 20 cis. a kráľ. ministerstva obrany z 85. pešieho pluku figurujú rodáci zo Spiša, ktorých menoslov v zmiešanom zozname padlých a ranených uvádza redakcia.