Kitüntetett honvédeink
Článok informuje o vyznamenaných príslušníkoch 9. honvédskeho pešieho pluku. Od spišskonovoveského prápora [9. honvédskeho pešieho pluku] dostal veľkú zlatú medailu za statočnosť záložný honvéd 10. roty Vilmos Kirchner. Medailu za statočnosť II. triedy dostali: čatár 9. roty József Thern, strážmajster 11. roty József Futás, desiatnik 11. roty József Barabás a desiatnik III. guľometného oddielu Ernő Schwarcz, respektíve dvaja chlapci z Košíc.