Köszönetnyilvánitás
Na pamiatku 25. výročia manželstva Gézu Langsfelda a jeho manželky, darovali spišskonovoveskému evanjelickému Ženskému spolku diakoniek 25 korún, za čo im spolok vyjadruje poďakovanie.