Egy felépült sebesült katona köszönete
Svoje poďakovanie v novinách vyjadruje zotavený zranený vojak Andor Jaszovszky lekárovi, ošetrovateľkám a všetkým ostatným v nemocnici Červeného kríža, ktorá bola zriadená v útočisku uhorskej kráľ. tabakovej továrne v Spišskej Belej.