Köszönet
Majiteľovi textilnej továrne na spracovanie ľanu a bavlny Rudolfovi Haltenbergerovi, ktorý pre potreby pacientov nemocnice [v Spišskej Novej Vsi] daroval 100 košiel a 200 košiel venoval za výrobnú cenu, vyjadruje poďakovanie plukovný lekár Dr. Dán.