Iglóról a hadseregben szolgálnak, illetve bevonultak
Článok uverejňuje aktuálny menný zoznam vojakov a dobrovoľníkov s ich hodnosťou, vojenským zaradením, zdravotným stavom a prípadne s ich civilným povolaním, slúžiacich, respektíve narukovaných do armády z mesta Spišská Nová ves.