A harctér halottja
O zosnulom Aladárovi Rerkóovi vydali nasledovné smútočné oznámenie: Uhorské kráľ. finančné riaditeľstvo v Levoči oznamuje, že ich pracovník a výborný úradník, Aladár Rerkó, finančný účtovník, poručík v zálohe cis. a kráľ. 85. pešieho pluku, zomrel hrdinskou smrťou 28. augusta 1914 vo veku 27 rokov v bitke pri Krasniku. V Levoči dňa 14. októbra 1914.