Iglóról a hadseregben szolgálnak, illetve bevonultak II.
Článok uverejňuje aktuálny menný zoznam vojakov a dobrovoľníkov s ich hodnosťou, vojenským zaradením, zdravotným stavom a prípadne s ich civilným povolaním, slúžiacich, respektíve narukovaných do armády z mesta Spišská Nová Ves. Medzi narukovanými je 5 husárov, ktorí prešli jazdeckou bitkou pri Stojanówe (dnes Stojaniv, Ukrajina).