Sebesültek
V poslednom výkaze zranených figurujú kapitán József Zsedényi z IR 34, honvédsky poručík v zálohe Gyula Blockner, poručík c. a k. armády Dr. Béla Forberger, kadet Walter Majunke, nadporučík György Orosz, ktorý pred niekoľkými rokmi prebýval s posádkou IR 67 v Spišskej Novej Vsi.