Állami segély folyósitások
Minister školstva a kultu rozhodol o poskytnutí štátnej pomoci nasledovným učiteľom: pre rímskokatolíckeho učiteľa Józsefa Mikolaya z obce Smižany (Szepessümeg) vo výške 1300 korún, pre rímskokatolíckeho učiteľa Lajosa (Ľudovít) Sztankóa z obce Arnutovce (Arnótfalu) 1200 korún, pre rímskokatolíckeho učiteľa Istvána (Štefan) Krajgera z obce Veľká Franková (Nagyfrankvágása) 621 korún, pre evanjelických učiteľov Eduarda (Ede) Kertschera a pre rímskokatolíckeho učiteľa Károlya Mártona zo Spišskej Novej Vsi (Igló) po 339 korún. Suma doteraz poskytnutej štátnej pomoci predstavuje 271721 korún.