Dr. Hegyi Árpád iglói orvos - Dr. Hegyi Dezsőhöz
Článok prináša vojenskú poľnú korešpondenciu. List zasiela spišskonovoveský lekár Dr. Árpád Hegyi Dr. Dezső (Deziderovi) Hegyimu z frontu. Píše, že sú v neustálej paľbe, jeho koňovi ustrelili obe predné nohy, no on sa má našťastie dobre.