Előléptetés
Minister školstva a kultu schválil zvolenie Margit Chobodiczky-Darai a Anny Demjén za riadne učiteľky rímskokatolíckej meštianskej dievčenskej školy v Spišskej Novej Vsi a obidvom schválil ročnú štátnu pomoc k výplate vo výške 1000 korún.