Állami segély folyósitás
Minister školstva a kultu rozhodol o poskytnutí štátnej pomoci pre rímskokatolíckeho ľudového učiteľa Istvána Zányiho z obce Matejovce (Mateóc) vo výške 1920 korún. Suma doteraz poskytnutej štátnej pomoci predstavuje 271921 korún.