Orosz fogságban
Podľa novín Szepesi Lapok sa do ruského zajatia dostali delostrelecký práporčík barón Károly Jugenfeld, delostrelecký kapitán Török (švagor bývalého hlavného župana Gézu Salamona), medik a syn riaditeľa liehovaru v Levoči Lipóta (Leopold) Grosza a vedúci obchodu spotrebného družstva v Spišskej Novej Vsi József Math.