Halálozás
Po dlhšej chorobe zomrel spiškonovoveský remeselník Friedrich (Frigyes) Lázár. V Spišskej Novej Vsi za ním smútia jeho dvaja synovia, mestský úradník Wilhelm (Vilmos) a obuvnícky majster Friedrich.