Iskolából kórház
Budovu evanjelického lýcea a evanjelickej meštianskej dievčenskej a základnej školy obsadili pre potreby vojenskej nemocnice, kde v týchto dňoch privezú päťsto zranených vojakov. Vyučovanie lýcea však neustane a bude prebiehať poobede v priestoroch obchodnej školy a základná a dievčenská škola bude v priestoroch kasína a na druhom poschodí sporiteľne.