Halálozás
Dňa 23. októbra bol pochovaný András Grzybovszky, ktorého ako zraneného vojaka ošetrovali v nemocnici Červeného kríža. Zomrel na následky strelného poranenia ramena. Na jeho pohrebe boli prítomní primátor Ottó Wrchovszky, členovia mestskej rady, uláni z miestnej posádky a široká verejnosť. Smútočnú reč viedol rímskokatolícky farár János Janecskó po vystrelení slávnostnej salvy.