Az Iglóról elindult tápzászlóalj parancsnoka
Veliteľ etapového prápora 9. honvédskeho pešieho pluku z Košíc, odchádzajúceho zo Spišskej Novej Vsi, plukovník Árpád Csóka, ktorý býval u Árpáda Forbergera napísal jeho domácej pani list, odoslaný z Rzeszówa 25. októbra 1914, v ktorom sa zaujíma o obyvateľov mesta Spišská Nová ves.