Kitüntetések
Podplukovník c. a k. 32 pešieho pluku Sándor Achácz, krajan zo Spišského Podhradia za hrdinský postoj pred nepriateľom ako aj štábny major Aurel Stromfeld za vynikajúcu službu, ktorý pred niekoľkými rokmi slúžil u honvédov v Spišskej Novej vsi, dostali Vojenský záslužný kríž s klenotom.