Megsebesült 67-es főhadnagy
Zranený nadporučík 67. pešieho pluku Antal Pavlicsek, ktorý bol v Spišskej Novej Vsi, dostal strelnú ranu na ľavom podpaží, ktorá mu zlámala obe kosti a musel ju mať v sadre. O dva týždne však už preliečený pôjde naspäť na bojisko.