Kinevezés
Teodor (Tivadar) Böhm, nadporučík 85. pešieho pluku, rodák z Levoče, bol panovníkom povýšený na kapitána v tom istom pluku. Ku svojmu pluku narukoval len minulý týždeň po dlhšej chorobe. Ochorel ešte počas bojov pri Krasniku, na lôžku bol vo vojenských nemocniciach v Przemyśli a Košiciach, potom sa vrátil do Levoče, kde sa po opatere manželky mohol vrátiť späť do služby.