Egyházfelügyelő lemondása
Čestného župného lekára Dr. Arisztida Kirayho zvolila jednohlasne pred pár rokmi evanjelická cirkevná obec v Spišskom Podhradí za cirkevného inšpektora. Jeho abdikácia vzbudila veľký ohlas, pretože sa cirkevným záležitostiam venoval s najväčším úsilím.