Éjjeli temetés a táborban
Poľný duchovný István Urbán píše pre noviny Felvidéki Ujság článok o pohrebe honvédskeho kapitána Alfréda Szathmáryho (tiež Szatmári). Zmieňuje sa tiež o viacnásobne vážne poranenom Pálovi Peschkóovi z obce Veľká (Felka), ktorý do rána zraneniam podľahol.