Katonai kinevezések
Husársky podplukovník Imre (Emmerich) Lühe, ktorého manželka pracuje v v nemocnici Červeného kríža, bol povýšený na plukovníka. Delostrelecký práporčík v zálohe, Dr. Géza Langsfeld bol povýšený na poručíka.