Szabadságolás
Minister školstva a kultu povolil uvoľnenie z funkcie pre učiteľku materskej školy v Spišskej Novej Vsi Etelku Balogh, rod. Ebergényi na 6 mesiacov od 11. novembra 1914 do 11. mája 1915 a jej zastupovaním poveril diplomovanú učiteľku materskej školy Erzsébet Pósch.