Halálozás
V Levoči po vážnej chorobe zomrela 18. novembra 1914 vo veku 47 rokov Margit Rajner, za ktorou smúti viacero popredných rodín. Rodina vydala smútočné oznámenie. Zosnulá bola pochovaná na miestnom cintoríne 20. novembra podľa evanjelického obradu.