Megsebesült és elesett tisztek a 9-es honvédek és 85-ösök között
Zo zoznamu strát č. 61 cis. a kráľ. ministerstva obrany uverejnenom 18. novembra 1914 uvádza redakcia novín zoznam mien padlých a ranených dôstojníkov 9. honvédskeho pešieho pluku vlastibrany a cisárskeho kráľovského 85. pešieho pluku. O viacerých z nich sa už redakcia zmieňovala.