Michna János
Článok prináša vojenskú poľnú korešpondenciu. List farárovi obce zasiela z prešova 13. novembra 1914 mladý roľník z obce Veľká Lesná (Kristályfalu) János Michna, ktorému ďakuje za kartu aj noviny, pozdravuje rodičov a staršieho brata.