Kovács István honvédszázados szerkesztőnkhöz
List z 25. novembra 1914 zasiela honvédsky kapitán István Kovács redaktorovi novín Szepesi Lapok. Píše mu, že noviny chodia načas, má sa dobre. Pozdrav zasiela zo streleckých zákopov ruského cárskeho lesa.