Előléptetések és kinevezések a Ksodnál
Článok uvádza zoznam pracovníkov Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.), ktorý boli služobne povýšený do vyššej platobnej triedy na uhorskej aj rakúskej časti železnice, alebo zaradený na určité pracovné miesto.