Halmos Nándor
Nándor Halmos píše do redakcie v liste z bojiska z 26. novembra 1914, že u mužstva sú chýry otom, že na Spiši sa obávajú ruského vpádu. Halmos vyjadruje vieru, že Rusom sa už druhýkrát nepodarí vtrhnúť na územie Uhorska. Vraj dôkazom vlastenectva Spišiakov je obrovská suma, ktorú dali na vojnovú pôžičku.