Horváth Viktor
Opát a kanonik Viktor Horváth zomrel ráno 30. novembra 1914. Narodil sa 25. novembra 1848 v Spišskom Podhradí. Článok stručne opisuje jeho cirkevnú celoživotnú dráhu. Záverom informuje o jeho pohrebe, ktorý sa uskutoční 2. decembra.