Ottinger János orosz fogságban
Vedúci pozemkovej knihy v Spišskej Novej Vsi János Ottinger napísal 31. októbra 1914 z Ruska list manželke do obce Žihárec (Zsigárd), kde uvádza, že je zajatcom a je v poriadku.