A szerkesztőhöz
List redaktorovi novín Szepesi Lapok Dezsőovi (Dezider) Jeszenszkymu zasiela čatár György Kalmár. Píše, že sa nachádza v Rusku a jeho streleckú rotu pridelili k jednému bosnianskemu pluku. Stetol sa ajso spišským rodákom Gézom Langsfeldom mladším, ktorý je delostreleckým poručíkom.