Jeszenszky Dezsőhöz
List redaktorovi novín Szepesi Lapok Dezsőovi (Dezider) Jeszenszkymu zasiela čatár György Kalmár. Píše, že sa nachádza v Rusku. Prosí ho o zasielanie novín Szepesi Lapok a iného čítania.