Az iglói tartalékkórház
List redakcii novín Szepesi Lapok zasiela z obce Fadd plukovný lekár Dr. János Dán, veliteľ záložnej nemocnice v Spišskej Novej Vsi. Vyjadruje v ňom poďakovanie celej verejnosti mesta Spišská Nová Ves za prívetivé správanie voči celému personálu záložnej nemocnice a hlavne voči pacientom.