Az iglói korcsolyázó egylet
Spišskonovoveský korčuliarsky spolok mal 17. decembra zasadnutie za predsedníctva Kálmána (Koloman) Münnicha. Rozhodnutie zasadnutie je, že klzisko sa v zimnej sezóne otvorí len v prípade vyzbierania 800 korún z členských príspevkov.