Kálmár György levele Dr. Halmos Andorhoz - Nagy, Benő
List Dr. Andorovi Halmosovi zasiela 25. novembra 1914 György (Juraj) Kálmár. Píše, že je už dva týždne v Rusku, kde je už zima a vojaci musia spať pod šírym nebom.