A tartalékban főhadnagyokká előléptek
Učiteľ štátnej drevárskej odbornej školy v Spišskej Novej Vsi , respektíve bývalý učiteľ vyššieho gymnázia v Spišskej Novej Vsi Róbert Szalóky (Róth) boli povýšení na nadporučíkov v zálohe.