Áthelyezések a Ksodnál
Zo služobných dôvodov boli preložení pracovníci Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.), železničný úradník Dr. Vilmos Demszky z Budapešti do Orlova (Orló) a úradník Gyula Darvasi z Orlova do Ružomberka-Rybárpoľa (Rózsahegy-fonógyár).