Előléptetések és kitüntetések a honvédségnél
Panovník povýšil kapitána 9. honvédskeho pešieho pluku z akadémie Ludovika Miklósa Sándorffyho a kapitána 9. honvédskeho pešieho pluku Andora Noszáka na majorov domobrany. Nadporučíci 9. honvédskeho pešieho pluku István Szabó, József Funk, Rezső Pósch, Ede Bizony a Árpád Vágás boli povýšení na kapitánov. Poručíci 9. honvédskeho pešieho pluku Győző Bakos a János Kriszta na nadporučíkov, poručíci 3. pluku poľných diel Géza Horváth a László Gerlóczy alsóviszokai na nadporučíkov, práporčíci 9. honvédskeho pešieho pluku Károly Erdős, László Fekete, László Szalay a Béla Csehi na poručíkov. Panovník za hrdinský postoj pred nepriateľom vyznamenal Vojenským záslužným krížom 3. triedy podplukovníka 9. honvédskeho pešieho pluku Géza Várady Szakmáryho, podplukovníka c. a k. 30. pešieho pluku Pála Kovacevica prideleného ku košickému 9. domobraneckému pluku a majora 9. honvédskeho pešieho pluku felsőmérai Gerő Ostorharics-Horvátha.