Tanügyi hirek
Článok informuje o personálnych zmenách v školskej správe Spišskej župy. József Etien je aj naďalej poverený vychovávateľskými činnosťami v učiteľskom ústave v Spišskej Novej Vsi. Spišskonovoveský rodák László Szanitrik bol zvolený za učiteľa rímskokatolíckej školy kúpeľov Ľubica (Leibickénfürdő). Učiteľka materskej školy v Spišskej Sobote (Szepesszombat) Erzsébet Antal postúpila do vyššieho platového stupňa. Schválená bola voľba rímskokatolíckeho ľudového učiteľa Pála Erdősa z Bušoviec (Busóc).