Karácsony este az iglói Vöröskereszt kórházban
Dňa 24. decembra sa konal v nemocnici Červeného kríža v Spišskej Novej Vsi vianočný slávnostný večierok pod vedením predsedníčky spolku Červeného kríža v Spišskej Novej Vsi, pani Dr. Széll. Účastníkom a vystupujúcim charitatívneho podujatia sa poďakoval lekár a riaditeľ nemocnice Antal Teschler.