Egyházmegyei hirek
Kanonik Dr. János Stukner bol oslobodený od notárstva Svätej stolice. Biskupský archivár Konrád Wengritzky bol menovaný za biskupského tajomníka a za pravidelného notára spišskej sv. stolice. Biskupský ceremoniár Dr. János (Ján) Kukura bol menovaný za podnotára sv. stolice. Rímskokatolícky farár z obce Lomnička (Kislomnic) bol povolaný do vojenskej duchovnej služby. Teraz tam vykonáva duchovnú službu pomocný duchovný József Michna z obce Nižné Ružbachy (Alsózúgó).