Halálozások
V Prakovciach (Prakfalva) zomrel panský správca grófa Csákyho, Miklós Lupkovics, ktorý u grófskej rodiny zastával od 70-tych rokov dôverné miesto. V celej župe bol spríbuznený s viacerými šľachtickými rodinami. Zomrel evanjelický farár z obce Tvarožná (Duránd) Andrej (Andor) Nikelszky, ktorý po sebe zanechal manželku a štyri deti. Vo veku 26 rokov zomrel kantor učiteľ z obce Teplička (Hernádtapolca). Smúti za ním manželka, rod. Mária Kiszely a ostatní členovia rodiny.