Az iglói korcsolyázó egylet müködése
Spišskonovoveský korčuliarsky spolok oznamuje, že klzisko sa v zimnej sezóne otvorí len v prípade vyzbierania 800 korún z členských príspevkov. V záujme toho dal spolok kolovať obežník pre členské príspevky. Tí, ku ktorým sa obežník nedostal, môžu členské zaplatiť u pokladníka spolku, lekárnika Gusztáva Adolfa Therna.