Az iglói K. u. k. Reserve-Spital
Spišskonovoveská C. a k. záložná nemocnica pod vedením plukovného lekára Dr. Jánosa Dána je opäť v plnej permanencii ošetrovaním zranených vojakov. V noci zo 4. na 5. januára 1915 do nej priviezli 505 zranených a chorých vojakov, ktorí pochádzajú z viacerých plukov z bojov okolo Duklianskeho priesmyku. Dvaja vojaci zomreli. V transporte ranených boli 4 ruskí ranení.