A "Szepesmegyei orvos-gyógyszerész-egyesület" felhívása - Alexander, Vojtech 1857-1916
Tajokník Spolku spišských lekárov a lekárnikov, Dr. Vojtech Alexander vydal výzvu na zbierku pre založenie pľúcného sanatória na Spiši.